Opettajat

Opettajat


Rauli Katajavuori

Rauli Katajavuori on Sirkus Supiaisen toiminnanjohtaja, sirkustaiteilija ja teatteritaiteen maisteri (Teak 2013) Hän on toiminut opettajana mm. Sorin Sirkuksessa Tampereella, Esittävän taiteenkoulu Estradissa Lappeenrannassa, Espoon esittävän taiteen koulussa ja Turun taideakatemiassa.

Mari Pyykkönen

Mari on sirkuskoulun päätoiminen opettaja. Mari on kasvatustieteen maisteri, joka on ollut mukana Supiaisen sirkuskoulussa sirkusopettajana vuodesta 2018 ja tätä ennen nuorisosirkus Muikussa, Itä-Suomen alueellisessa sirkuskoulussa sekä Kuopion kansalaisopistolla. Opettamisen lisäksi esitysten, keikkojen, tiiviskurssien ja yksityistuntien kokoaminen on osa työnkuvaa. Monipuolinen ja kokeilunhaluinen sirkusharrastaminen on hänen opetustyön keskiössä. Marille sirkuksessa on tärkeää yhdessä tekeminen, luottamus sekä ei leikkimielisyys.

Nelli Toivonen

Nellillä on monipuolinen urheilutausta, tanssillisista lajeista toiminnalliseen treeniin ja kampailulajeihin. Akrobatian maailmaan hän tutustui ensin tankotanssin kautta ja siitä ilma-akrobatiaan. Nellin päälaji on rengas, jota hän on itse treenannut n 4,5 vuotta ja valmentanut 3. Renkaan lisäksi Nellille tutuimmat välineet ovat ovat hammock ja vertikaalikangas/ silkit. Hän voitti Tallinnassa Zero Gravity kilpailussa amatööriluokan renkaalla v 2017 ja sai samaisissa kilpailuissa v 201 renkaalla ammattilaisten pronssia. Nelli nauttii erityisesti esiintymisestä ja itseilmaisusta akrobatiassa, taiteellisuus on hänelle hyvin tärkeä osa sirkusta.

Elli Eskelinen

Sirpa Uimonen

Sirkuskoulun rehtori.

Jukka Moskuvaara (teatteri)

Mira Pesonen (tanssi)

Mira Pesonen on joensuulainen tanssija – koreografi ja tanssinopettaja, joka on toiminut yli 20-vuotta ammattilaisena laaja-alaisesti taiteen kentällä, suomessa ja ulkomailla. Miran intohimona on työskennellä monitaiteisesti ja hän yhdistelee taiteessaan ja opetuksessaan nykytanssia, tanssi-improvisaatiota, draamaa, musiikkia, fyysistä teatteri ja ilmaisua. Sirkus Supiaisen tanssi-ilmaisun tunneilla sukelletaan tanssin maailmaan nykytanssin, tanssi-improvisaation ja luovan liikkeen keinoin. Kokonaisuuteen nivoutuu myös tutustumista eri tanssityyleihin, kuten jazz-,ja show-tanssi sekä fyysinen teatteri. Tunneille ei tarvita aikaisempaa tanssikokemusta, iloinen ja utelias mieli riittää!


Lukujärjestys yläsali

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen kevään 2024 kursseille on avoinna.


Toimintaa tukee

Taiteen edistämiskeskus
Joensuun kaupunki
Suomen kulttuurirahasto


Toimipaikka

Koskikatu 8
Joensuu
80100

Yhteystiedot

Toiminnanjohtaja

Rauli Katajavuori
045 1209383
supiainen@supiainen.com