Ryhmät ja hinnasto

Ryhmät ja hinnasto


Sirkus

Sirkusryhmät ikätason mukaan

Sirkuskoulun perusryhmissä harjoitellaan kaikkia sirkuslajeja monipuolisesti. Sirkustunti alkaa alkulämmittelyllä, joka on ikätasolle sopiva peli tai leikki, jonka jälkeen siirrytään akrobatian kautta tunnin aiheen pariin. Sirkuskoulussa harjoiteltavia lajeja ovat mm. tasapaino, jongleeraus ja ilma-akrobatia – ilmaisutaitoa ja esiintymisen harjoittelua unohtamatta!


Vauvasirkus

On huoltajan ja vauvan yhteistä aikaa. Tapaamme muita vauvoja sopivalta etäisyydeltä,
herkistymme kuuntelemaan vauvan kehollisia viestejä vastaamalla niihin lempeästi ja turvallisesti. Käytämme erilaista musiikkia sopivalla voimakkuudella ja tempolla. Liikumme vauvan kanssa, altistumme värikylvylle ja runoille sekä lauluille. Etenemme rauhallisesti kohti hyvää yhdessäoloa vauvan kanssa. Mukaan kannattaa ottaa oma peitto tai alusta, lelu tms. tuttu asia.

Taaperosirkus

Taaperosirkuksessa lapsi pääsee halutessaan kokeilemaan itsenäistä harrastamista, mutta huoltajat ovat tälle tunnille myös tervetulleita. Tunneilla leikitään ja kokeillaan eri sirkuslajeja sekä -välineitä, kuten tasapainoa, jongleerausta ja ilma-akrobatiaa. Tällä tunnilla lapsi saa hyvät lähtökohdat motoristen perustaitojen oppimiseen.


Perhesirkus

Perhesirkus on lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus, jossa lapsi pääsee tutun aikuisen kanssa leikkimään sirkusympäristössä. Tunneilla tutustutaan eri sirkuslajien välineisiin ja akrobatian alkeisiin ilo ja yhdessätekeminen edellä.


Trampoliini ja ilma-akrobatia

Trampparyhmät

Tunneilla harjoitellaan erilaisia trampoliinihyppyjä. Opittuja temppuja pyritään siirtämään airtrack- ja permantotasolle. Tunneilla myös muuta oheisharjoittelua Supiaisen sirkuskoulun välineillä.


Lasten ilma-akrobatia

Lasten ilma-akrobatiatunneilla keskitytään eri ilma-akrobatiavälineiden harjoitteluun. Tunti alkaa alkulämmittelyllä, joka on ikätasolle sopiva peli tai leikki, jonka jälkeen siirrytään permantoakrobatian kautta ilma-akrobatiavälineille. Tällä tunnilla pääsee kokeilemaan mm. suoraa trapetsia, rengastrapetsia, kankaita, vertikaaliköyttä sekä hammockia. Tunneilla on mukana myös lajille ominaisia voima- sekä liikkuvuusharjoitteita – ilmaisutaitoa ja esiintymisen harjoittelua unohtamatta! Huolehdithan, että ilma-akrotunnille osallistuessa vaatteissa ei ole vetoketjuja.


Aikuisten ilma-akrobatia

Keskitytään eri ilma-akrobatiavälineiden harjoitteluun. Tunti alkaa alkulämmittelyllä ja voimaosuudella, jonka jälkeen siirrytään eri ilma-akrobatiavälineille. Tällä tunnilla pääsee kokeilemaan mm. suoraa trapetsia, rengastrapetsia, kankaita, vertikaaliköyttä sekä hammockia. Tunneilla on mukana myös lajille ominaisia voima- sekä liikkuvuusharjoitteita. Huolehdithan, että ilma-akrotunnille osallistuessa vaatteissa ei ole vetoketjuja ja jätäthän korut ja kellot kotiin.


Muut sirkusryhmät

Aikuisten / senioreiden höntsäsirkus

Ryhmässä pääset voima- ja liikkuvuusharjoittelun ytimeen rennossa ja luovassa sirkusympäristössä. Tunneilla kehitetään tasapainoa, koordinaatiota ja rohkeutta erilaisia sirkuslajeja kuten jongleerausta ja akrobatiaa kokeillen. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Ryhmässä heilutaan iloisesti oman kehon antamien
mahdollisuuksien mukaan, harjoitellaan tasapainoa, liikkuvuutta, pieniä
sirkustaitoja ja pidetään hauskaa ryhmänä. Tervetuloa!
Kuntoraja: omat voimat
Taitoraja: ei rajaa
Kaikkea voi oppia, tai ainakin harjoitella!


Perjantaisirkus

Supiaisen perjantaisirkus tarjoaa vapaan treenimahdollisuuden kaikille yli 16 -vuotiaille Supiaisen sirkuskoulun tiloissa osoitteessa Koskikatu 8. Näihin avoimiin treeneihin voi osallistua kuka tahansa kertaluontoisesti, eikä etukäteisilmoittautumista tarvita. Kertamaksu 4 € maksetaan treenien alussa käteisellä tai kortilla. Perjantaisirkukseen ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin ammattilaisetkin, mutta huomioi, että avoimissa treeneissä ei ole varsinaista opetusta. Vapaaehtoisen ohjatun lämmittelyn jälkeen treenaaminen toteutetaan omaehtoisesti, mutta yhteisöllisesti.

Supiaisen sirkussalista löytyy permantomatot, air track, voimistelutrampoliini ja trampetti, 8 ilmakiinnityspistettä alastulopatjoineen (kankaat, hammock, köysi, trapetsi, rengastrapetsi), jongleerausvälineitä (keiloja, palloja, huiveja, renkaita, diaboloja, devil stickejä, sikarilaatikoita…), tasapainovälineitä (tiukka ja löysä nuora, yksipyöräisiä, palloja, rolabolia, rullia) sekä monia muita sirkusvälineitä kuten vanteita ja hyppynaruja. Treenejä fasilitoivat Supiaisen omat opettajat.


Tempputanssi 6-8 v

Tunneilla opitaan lastentanssin perusteita ja iloista, yhteistä ilmaisua tanssin ja liikkeen
keinoin. Viitekehyksenä nykytanssi, lastentanssi, tanssi-improvisaatio, draama-ilmaisu,
fyysiset temput ja leikit.


Tanssi-ilmaisu nuoret & aikuiset

Tunneilla opitaan nykytanssin perusteita ja tekniikkaa, tanssi-improvisaatiota- ja ilmaisua, sekä luovaa liikettä. Viitekehyksenä nykytanssi, tanssi-improvisaatio, fyysinen teatteri sekäerilaiset tanssityylit. Tunneille ei tarvita aikaisempaa kokemusta.

Hinnasto


45 min opetusta / vko 150 €
60-75 min / viikko 180 €
90 min / vko 230 €
120-170 min/ vko 275 €
180 min tai enemmän / vko 330 €
Senorisirkus “luovat menetelmät”: 230 € + materiaalimaksu 20 €

Sisar/perhealennus 20 €.
Kaikki alle 16-vuotiaat ovat vakuutettuja Supiaisen toimesta.

Perjantaisirkus kertamaksulla paikan päälle saavuttaessa. Ei järjestetä joka viikko. Näistä saat tietoa Supiaisen Instagramista (@supiaisensirkuskoulu) ja Facebookissa (SUPIAINEN) Voit myös kysyä lisätietoja sähköpostitse.

Jos toivottu ryhmä on täysi, voit ilmoittautua varasijalle sähköpostitse (supiaisensirkuskoulu@gmail.com)


Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen syksyn 2024 kursseille on avoinna.