Diabolojongleerauksen SM-kilpailut

Diabolojongleerauksen ja jojopelaamisen SM-kilpailut
Diabolojongleerauksen ja jojopelaamisen Suomen mestaruudet ratkeavat jo yhdeksännen kerran kesällä 2016. Kilpailut pidetään Joensuun Torilavalla heinäkuussa2017.

Sirkus Supiainen on ollut järjestämässä Diabolojongleerauksen ja jojopelaamisen SM-kilpailuja vuodesta 2009 yhdessä Suomen diaboloseuran ja Suomen jojoyhdistyksen kanssa. Ensimmäiset Diabolojongleerauksen ja jojopelaamisen SM-kilpailut järjestettiin
Tampereen Tamppi-Areenalla vuonna 2009. Tämän jälkeen vuoden 2010 SM-kilpailut järjestettiin Barker-teatterilla, turussa ja vuodesta 2011 alkaen, nämä kilpailut ovat kuuluneet osaksi Joensuun Popkatu-tapahtumaa. Nelipäiväinen kisatapahtuma pidetään osana Joensuun Popkadun ohjelmaa Joensuun torilavalla.Popkatu on Joensuun kävelykeskustassa järjestettävä koko perheen karnevaali-henkinen kaupunkifestivaali. Popkatu on tarjonnut maksutonta ohjelmaa ja toimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille vuodesta 2001 lähtien.

Pääsylippuja ei Popkatu-hengen mukaan peritä tästäkään tapahtumasta. Tervetuloa Joensuuhun seuraamaan ja nauttimaan suomalaisesta huippudiabolourheilusta.

www.diaboloseura.fi, www.yoyo.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *